fredag 7 oktober 2011

Första pinnen!!!

Har varit "lite" bloggtorka här, men måste ju uppdatera att Ärtan och jag tagit vår första uppflyttningspinne! Det var i hoppklassen i Strängnäs 24/9 vi ÄNTLIGEN lyckades komma nollade i mål! Med en riktigt bra tid dessutom, så vi blev tvåa av 27 startande! Sjukt kul! :-D  Årets sista start, det var så dags då ;-)  Som om inte det var nog blev vi också valda till "domarens favorit"!! Han sa något om att "ibland blir man bara förälskad" och att han bestämt sig redan i agilityklassen (som vi diskade oss i som omväxling ;-)) :-D   Det var faktiskt ännu roligare än att få pinne :-)  Men Ärtan är ju lite speciell, hon sticker ut ur mängden om man säger så. Så liten, men ger ändå allt liksom :-)  Här kommer fillmen:

 

Med flickorna har det hänt så mycket den här sommaren:
- Blenda har blivit helt torr, både på dagen och natten (nästan samtidigt, jag trodde natten skulle ta tid!)
- Ylva började gå vid 11 månaders ålder och går hur stadigt som helst! Hon har blivit så stor!
- Ylva har lärt sig sova i egen säng i eget rum och sover oftast hela natten utan att vakna en enda gång!! Otroligt! 

Slutligen har jag börjat fundera på kommande hund mer seriöst... Saknar att ha egen hund! Så nu är rasfunderingarna i full gång. Tyvärr lutar det åt att inte bli en till noffe denna gång, och inte ens en terrier... Vi får väl se!

2 kommentarer:

  1. Grattis till första pinnen, Ärtan!! Det var bra jobbat av er båda. :-) Och solklart att du skulle bli domarens favorit. Vem kan motstå en liten racernoffa...?!! *fniss, fniss*

    Nosgos på dig från Dixie!! Mamma hälsar till dig och flocken. c",)

    SvaraRadera