fredag 18 februari 2011

Träning

Igår var vi i Västbergas inomhuslokal igen och tränade lite tillsammans med Malin och cavaliererna. Ärtan fick träna slalom med tunnel både före och efter. Hon var helt galen och övertänd och sprang mer än hon tänkte!! T ex gick hon in på fel sida om första pinnen flera gånger!! Något vi bara tränat på i ett år... Men jag älskar förstås hennes entusiasm och framför allt hennes fart (hon ligger så i svängarna i slalomet att hon ramlade omkull en gång, haha! Dock blixtsnabbt upp på tassarna igen och fullföljde slalomet så jag märkte ingenting, det var Ylva-vaktande mamma som såg det :-D), så jag kan ju ändå inte vara annat än nöjd ;-)

Frasse fick träna freestyle. Tyvärr hade jag inte gjort någon plan, och jag var som en zombie (har inte sovit mer än ca 2 h i sträck på en dryg månad ... Ylva ska tutta HELA natten, gaah) så det blev mest pannkaka av alltihop. Fick ihop lite bättre träning de sista passen då vi fokuserade på fotgående (luftig position har plötsligt uppstått) och lite allmänna freestylerörelser för att friska upp minnet (gick helt okej). Frasse hade väldigt kul iaf och det är huvudsaken :-) 

Glömde tyvärr kameran som vanligt

1 kommentar:

  1. Du får träna sportsnoffarna att påminna dig om att ta med kameran på träning. *fniss fniss* Entusiasm hos Ärtan är förmodligen roligt att se på. :-)
    Kram och nosgos till hela flocken från tjejerna i Oslo!!

    SvaraRadera