söndag 27 mars 2011

Targetproblem

Lät Kristofer filma ett pass nu precis för att illustrera problemet :-S 

Vet inte riktigt hur jag ska göra... Utan target blir hon som synes helt förvirrad.

Igår fick vuvvarna varsitt spår igen. Frasses var lite längre denna gång, gick över hällberg, hård issnö och gräsmark - Frasse är säkerheten själv! Så rolig att spåra med :-D  Bara att slappa där bak i andra änden av linan ;-)

Ärtan var lite för exalterad när det blev hennes tur och vimsade bort sig först. Jag hade inga klädnypor så jag visste inte hur spåret gick, men upptäckte plötsligt att vi var tillbaka på stigen där jag gått ut - hon hade hittat spåret efter leksaksslutet. Så vi gick tillbaka till startpunkten och började om, och då samlade hon sig och spårade riktigt, riktigt fint ända till slutet och hittade sin pipleksak! Stor lycka! Några bilder från spårandet:


 Världens sötaste hundrumpa ute och spårar ;-)


Ärtan i spåret :-)


 Ibland är det tråkigt att vara hund i barnfamilj... Man måste vänta...


 ...medan vissa andra roar sig.


Stilstudie på Ärtans gaddar. hon är rätt välutrustad för att vara så liten :-)

1 kommentar:

  1. Oj, vad du har bloggat, hänger inte med i svängarna! ;) Ang targetproblemet, antingen gör du targeten allt mindre (fast likväl kommer man till en punkt då den försvinner) eller så tar du bort den och accepterar att hon är lite osäker och instabil en period innan hon fattat... Men E-M har säkert goda råd att komma med!

    SvaraRadera