onsdag 17 november 2010

Syskonkärlek

Nu äntligen ska jag väl få in detta inlägg som jag försökte så med Blogtown mitt i strulet. Men nu har tiden gått och bilderna är nu några veckor gamla, så Ylva är ännu större nu :-)  Det är många som undrar över om Blenda är sotis på sin lillasyster, men förvånande nog är hon inte det alltsomoftast! Tvärtom är hon väldigt förtjust i lillasyrran, ska pussa och fixa med henne. Lite mycket ibland, man får hålla dem under uppsikt då Blenda förstås inte förstår riktigt hur "hårt" hon kan hålla på med Ylva än ;-)  Men Ylva är väldigt tålig både när det gäller höga ljud och när det ibland blir lite bryskt från storasyrran. Nåja, här kommer alltså lite bilder på systrarna.

 Blenda "tar kort" på Ylva :-D


 Ylva hälsade på i sängen en morgon när vi vaknade före Blenda. Blenda blev tydligen glad över sällskapet.

 
 Ylva tränar stenhårt i babygymmet medan Blenda jobbar med datorn 


Ylva fortsätter träningsprogrammet med rygglyft medan Blenda övergått till konstnärsjobb


 Slappar i soffan tillsammans 


 Ylva skrattar åt sin systers upptåg :-D


 Annan sorts syskonkärlek :-)


Ylva har blivit så stor! Dessa söta byxor är urväxta för länge sen...

4 kommentarer:

 1. Anna-Karin med vänner17 november 2010 18:06

  Tjoho vad fina bilder!
  Och dom där två kommer tillsammans att bli rent livsfarliga... Räkna med mången pojke som kommer att sukta utanför erat hus så småningom. Krossade hjärtan på rad <3 <3.
  UNDERBARA FOTON! Och den fyrbenta syskonkärleken är inte fy skam. Vem vann kampen kan man undra och vissa små här gissar på att Ärtan gick segrande ur striden. Mest för att Frasse är en gentleman! ;-)

  KRAM från oss!

  SvaraRadera
 2. Hej. Såg ett inlägg du skrev angående "Hård Hund" i sommras när du var o tränade på ssbk. Kommer du ihåg hur kvinnan såg ut? Beskriva? // en medlem från ssbk.

  SvaraRadera
 3. A-K: Ärtan vinner alltid... Frasse har ingen chans mot det lilla vilddjuret! Men han hävdar naturligtvis att han är en gentleman, Trolltass-tjejerna har koll :-)

  Anonym: Mejla mig på kickan(a)vuvven.com

  SvaraRadera
 4. Hej igen. Har mejlat dig.

  SvaraRadera