fredag 26 november 2010

Jaha...

... så var det vinter igen och flera dm snö ligger redan. Otroligt vad mycket som kommit snabbt! Jag gillar ju egentligen vintern och snö, men jag hade hoppats på att det skulle få vara barmark ett litet tag till så jag och Ärtan hann träna några pass gungbräda till innan vinteruppehållet. Nåja, vi kan iaf ägna vintern åt kontaktfältsträning, det är ju "bara" att släpa ut balansbomsnedfarten ut på den plogade vägen och köra lite! :-)  Iaf bättre än ingenting. Jag längtar så sjukt mycket tills tävlingssäsongen drar igång i vår igen! Vi tävlade ju så lite detta år, tror det bara blev 6-7 starter totalt... Förhoppningsvis blir det mer i vår! Ärtan har precis löpt färdigt så nästa gång borde bli i juni... Inte helt optimalt, men det kunde vara värre. Nu kan vi förhoppningsvis åka på Kanonsabotören i juli :-D  Måste bara övertala man och barn först... Men den mysiga campingen med badstrand brukar kunna ge pluspoäng till att svara ja iaf :-)

Tyvärr Dixie, har jag inga bra nytagna bilder på sportnoffarna :-(  Men däremot kommer här lite juliga varianter på Frasse, det är ju ändå första advent nu i helgen! :-D  Det är gamla skapelser, men jag tror inte jag lagt ut dem förut..? Ifall får ni väl stå ut med att se dem igen :-) Frasse som pepparkaka!Frasse som marsipanfigur :-)

1 kommentar:

  1. Dixie: Åååhh, Frasse som pepparkaka och marsipanhund var ju bara helt genialt!! Massproduktion bör helst startas omgående. Tänk bara så rika ni hade blivit i så fall. Jag märker att jag blir lite skakis i knärna av att se på de charmerande figurerna.

    SvaraRadera